SEASONS cover en artikel

Door Roos Terra , geplaatst op 16-06-2022

Wow! Uiteraard wist ik dat er een reportage over mij was gemaakt Ă©n dat die reportage in het juli nummer van SEASONS zou komen. Maar om ineens op de voorpagina te staan… Het maakt me ontzettend trots!

Heel gaaf hoe Moonshine producties het artikel heeft gemaakt. Zulke mooie foto’s! Echt een inkijkje in mijn werk. En wat was het een leuke dag, vorig voorjaar. Naar buiten om planten te plukken. In het Grafisch Atelier in Den Bosch laten zien hoe het drukken gaat. We gingen met mijn grote prenten naar buiten, windvlagen die de prenten deden wapperen. En dan het resultaat!

Ik ben heel blij dat mijn passie voor het drukken, mijn liefde voor buiten en het in verbinding staan met de natuur mooi naar voren komen in het artikel dat nu in SEASONS staat.

Natuurlijk ben ik benieuwd wat je ervan vindt en wat je het meest aanspreekt. Dank als je dat met me deelt via mijn contactformulier of door te reageren op social media.

Ook leuk om te weten: na de zomervakantie houd ik weer open atelier dagen, een mooie gelegenheid om kennis te maken met mijn werk en met mij.

Tot slot: er staan ook een aantal bijzondere workshops in de planning. De aanmelding is geopend.

Omdat ik momenteel veel reacties ontvang, kan het wat langer duren dan normaal voordat ik antwoord als je me mailt of appt. Wees gerust, ik kom bij je terug!

Copyright © 2021, Roos Terra.