Bekijk

Workshop GROOT drukken

Bekend van Seasons, nr 7-2022

Voor wie: Voor creatieve natuurliefhebbers die een eigen kunstwerk willen maken voor aan de muur.

Inhoud: De natuur als stempel. In deze workshop maak je met drukink en planten de bijzonderste natuurbeelden op GROOT formaat (50 x 65 cm). Een hele middag wordt je ondergedompelt in de geur van inkt, het tingelen van de persen, planten en creativiteit. En dat in de mooiste grafische werkplaats van Nederland: Grafisch Atelier Den Bosch.

Meer...

Bekijk

Workshop nature printing naar de seizoenen

De enige workshop die in de avond plaatsvindt!

Voor wie: Voor creatieve natuurliefhebbers. Geen ervaring nodig, lekker veel maken, denken met de handen.

Inhoud: Gebruik de natuur als stempel. In deze workshop ga je heel veel afdrukken maken van natuurlijke materialen. Hiervoor gebruik je drukinkt en planten. Het formaat waarop je drukt is klein, tussen de A6 en A5. De resultaten zijn heel leuk om als kaarten te versturen, maar de meeste mensen vinden ze daarvoor te mooi en hangen ze op.

Meer...

Bekijk

Privé cursus

Voor wie: Voor de (semi) professional die de techniek wil leren voor zijn werk, hobby of opleiding en daarna zelfstandig wil kunnen werken in een grafisch atelier.

Inhoud: Je leert de gehele workflow van het nature prints maken. Vanaf het huren van de pers tot het afrekenen van de gemaakte kosten. En natuurlijk de nature printing techniek zelf.

Meer...

Bekijk

Groepsuitje nature printing

Voor wie: Voor een groep creatieve natuurliefhebbers die zin hebben in een leuk uitje! Geen ervaring vereist en ook voor de iets minder creatieve zeer geschikt.

Inhoud: Stel je voor: een hele grote ruimte, veel daglicht dat naar binnen valt, je ruikt de heerlijke geur van drukinkten en hoor de pers tingelen. Welkom in de grafische werkplaats. In deze workshp gebruik je de natuur als stempel terwijl je een oude ambacht leert. Je leert afdrukken maken van natuurlijke materialen, zoals planten en bladeren, met drukinkt. De afdrukken, die je prenten noemt, lijken door hun detaillering net een foto en brengen je heel dicht bij de natuur…

Meer...

Bekijk

Groepsuitje Plukken & Bedrukken

Voor wie: Als je meer wilt leren over wilde planten in de stad en daarnaast graag creatief bezig bent, dan ben je met deze workshop aan het goede adres.

Meer...

Bekijk

Verkorte cursus

Voor wie: Deze cursus is een vervolg op een workshop Nature Printing voor als je zelfstandig wilt kunnen drukken in een grafisch atelier.

Meer...

Klik op een van de filters om resultaten te zien...

Copyright © 2021, Roos Terra.