Bekijk

Workshop GROOT drukken

Bekend van Seasons, nr 7-2022

Voor wie: Voor creatieve natuurliefhebbers die iets groots willen maken voor aan de muur.

Inhoud: De natuur als stempel. In deze workshop maak je met ink en planten de bijzonderste natuurbeelden op GROOT formaat. Een hele middag wordt je ondergedompelt in de geur van inkt, planten en creativiteit; in de mooiste grafische werkplaats van Nederland.

Meer...

Bekijk

Workshop nature printing naar de seizoenen

De enige workshop die in de avond plaatsvindt!

Voor wie: Voor creatieve natuurliefhebbers die van kaarten sturen houden

Inhoud: Gebruik de natuur als stempel. In deze workshop ga je kaarten maken, waarbij een afdruk van een natuurlijk materiaal het beeld maakt (prent).

Meer...

Bekijk

Privé cursus

Voor wie: Voor de (semi) professional die de techniek wil leren voor zijn werk, hobby of opleiding en daarna zelfstandig wil kunnen werken in een grafisch atelier.

Inhoud: Je leert de gehele workflow van het nature prints maken. Van het huren van de pers tot het afrekenen van de gemaakte kosten. En natuurlijk de nature printing techniek zelf.

Meer...

Bekijk

Groepsuitje nature printing

Voor wie: Voor een groep creatieve natuurliefhebbers die zin hebben in een leuk uitje!

Inhoud: Gebruik de natuur als stempel. In deze workshop ga je een aantal prenten (dat zijn afdrukken) maken van natuurlijke materialen, zoals planten en bladeren. Deze druk je óp en ín het papier, met en zonder inkt. De prenten hebben door hun detaillering een fotografisch karakter en ogen heel charmant…

Meer...

Bekijk

Groepsuitje Plukken & Bedrukken

Voor wie: Als je meer wilt leren over wilde planten in de stad en daarnaast graag creatief bezig bent, dan ben je met deze workshop aan het goede adres.

Meer...

Bekijk

Verkorte cursus

Voor wie: Vervolg op een workshop nature printing en nu zelfstandig wilt kunnen drukken in een grafisch atelier.

Meer...

Klik op een van de filters om resultaten te zien...

Copyright © 2021, Roos Terra.