Verkorte cursus

Voor wie: Vervolg op de workshop nature printing. Wanneer je de workshop nature printing hebt gevolgd en nu zelfstandig wilt kunnen drukken.

Inhoud: In één uur maak ik je wegwijs in de werkplaats en leer ik je de technische vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig in het GA te mogen drukken.

De druktechnieken heb je dan al onder de knie, want die heb je in de workshop geleerd. Wanneer je begin van de ochtend of middag boekt, dan is het mogelijk de rest van de tijd zelfstandig door te werken in het GA.

Techniek: Nature printing is een grafische techniek waarbij natuurlijke materialen worden gebruikt om een afdruk van te maken. De afdrukken hiervan hebben een prachtig relief en lijken soms wel op een foto. Met deze druktechniek is elke prent uniek. Dat betekent dat er maar één van is!

head1 head2
Wanneer woensdag van 16:15-17:15u en 19-20u, donderdag tussen 9u-17u en vrijdag tussen 10u-17u
Prijs 1 pers. €60 / 2-5 personen €50 p.p. Werkplaatshuur en materiaalkosten worden in de werkplaats afgerekend
Groepsgrootte 1-5 personen
Locatie Grafisch Atelier den Bosch, Boschdijkstraat 100, ’s-Hertogenbosch
Aanmelden Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. Verkorte Cursus. Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer. Het is ook leuk als je iets over je motivatie schrijft. Door je in te schrijven ben je akkoord met de cursus voorwaarden.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2021, Roos Terra.