Plukken & bedrukken

Voor wie: Als je meer wilt leren over wilde planten in de stad en daarnaast graag creatief bezig bent, dan ben je met deze workshop aan het goede adres.

Inhoud: Plukken en bedrukken combineert een stadsnatuurwandeling met de workshop nature printing. Het eerste uur ga je op pad met Wandeloogst-expert Geertje Jansen en leer je van alles over de natuur, geschiedenis en cultuur van planten in de stad. Daarna ga je met met kunstenaar Roos Terra van de geplukte planten afdrukken maken. Nature printing is een grafische techniek waarbij planten als stempel worden gebruikt. Hiervoor gebruik je inkt. Als je de plant met een etspers op papier afdrukt, krijg je naast een gekleurde afdruk van de inkit ook een prachtige reliëf van de planten in het papier. De prenten neem je vers van de pers mee in een mooie map.

Variatiemogelijkheden

  • Druk op een t-shirt, tas of servet
  • Een lunch of borrel met wilde planten die je zelf geplukt hebt
  • Een combi met een wildpluk-kookworkshop
  • Vraag Roos naar de mogelijkheden via 06 21 986 21 5 of contact@roosterra.nl
head1 head2
Wanneer 9 december van 10u-13:30u
Duur 3,5u waarvan 1u wandelen en 2,5u drukken
Prijs €110 p.p. incl. materialen
Groepsgrootte 6-10 personen
Locatie Rondom en in Grafisch Atelier Den Bosch of op locatie
Aanmelden Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. Inschrijving [workshopnaam en datum]. Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer en dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden. Door je in te schrijven ben je akkoord met de cursus voorwaarden. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Na inschrijving ontvang je z.s.m. een factuur

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2021, Roos Terra.