Groepsuitje Plukken & bedrukken

Voor wie: Als je meer wilt leren over eten uit de natuur en daarnaast graag creatief bezig bent, dan ben je met deze workshop aan het goede adres.

Inhoud: Bij de workshop Plukken & Bedrukken ga je op pad met Wandeloogst-expert Geertje Jansen en leer je van alles over de natuur en eetbare planten. Daarna ga je met met kunstenaar Roos Terra bedrukken. Met de geplukte planten ga je namelijk nature prints maken. Nature printing is een grafische techniek waarbij planten als stempel worden gebruikt. Als je de plant met een etspers op papier afdrukt, krijg je naast een gekleurde afdruk van de planten ook een prachtige reliëf van de planten in het papier. De prenten neem je vers van de pers mee in een mooie map.

Extra bijzonder!

  • Druk je zelf geoogste planten af op een t-shirt, tas of servet. Zo heb je een bijzondere herinnering aan deze workshop.
  • Een lunch of borrel met wilde planten. Van de wilde eetbare planten die je zelf geoogst hebt, worden lekkere gerechtjes en drankjes gemaakt. Desgewenst kan een deel van de deelnemers in plaats van te drukken aan een wildplukkookworkshop deelnemen. Na de drukworkshop worden de tapas, drankjes of wilde lunch geproefd.
  • Vraag Roos naar de mogelijkheden via 06 21 986 21 5 of contact@roosterra.nl

head1 head2
Wanneer zaterdag 24 november van 13u-16:30u
Duur 3,5u waarvan 1u wandelen en 2,5u drukken
Prijs €85 incl. materialen en btw
Groepsgrootte 8-12 personen
Locatie Rondom de Willem Twee Fabriek en in Grafisch Atelier den Bosch, Boschdijkstraat 100, ’s-Hertogenbosch
Aanmelden Georganiseerd door Grafisch Atelier Den Bosch: cursus Plukken & Bedrukken

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2020, Roos Terra.