Diploma M.A.P

Door Roos Terra , geplaatst op 08-04-2018

Hoera! Op zondag 11 maart heb ik mijn diploma voor het Master ART-Repreneur Program (M.A.P) van de Art-Repreneur Academy in ontvangst mogen nemen van docent Peter Maasdam.

Samen met 8 andere ondernemers uit de creatieve sector heb ik mij 4 dagen ondergedompeld in leren over het ondernemerschap. Een critische man zei dat je ondernemerschap niet kunt leren. Daar was ik het niet mee eens en nog steeds niet, want ik heb heel veel geleerd. Van het herkennen van mijn eigen denkpatronen tot feedback vragen, van prioriteren tot opschalen en van profit tot partnerships. De lesstof was heel praktisch en ik ben al flink aan het implementeren. Ik vind het een hele geruststelling dat er nog zoveel te leren valt en ik dus nog veel verder kan komen, maar voel ook de druk/ verantwoordelijkheid naar mezelf, dat wat ik heb geleerd waar te maken. Want om iets te kunnen veranderen zal ik ook zelf een beetje moeten veranderen.

ps. Ik schreef al eerder over Art-Repreneurschap in het artikel ‘ART-Repreneur’ van 6 juli 2017 en ‘Verslag kunstenaars verdienen beter’ van 1 augustus 2017.

Met dank aan AuntArt voor een financiële bijdrage aan de M.A.P!

Copyright © 2021, Roos Terra.