Grote papieren prenten nu ook te huur

Door Roos Terra , geplaatst op 30-04-2019

In februari zijn Peter en Mick van Kunstuitleen.nl op bezoek geweest om een prent in te kopen voor de kunstuitleen. Na mijn hele collectie prenten te hebben bekeken was de keuze voor groot werk snel gemaakt, maar welke van de twee?…

Waarom niet allebei? Zou dat kunnen? Zo geschiedde. De werken zijn door de lijstenmaker ingelijkst in een mooie baklijst met houten frame.

Mocht je eigenlijk al een tijdje hebben gedacht dat je die prent van mij zou willen hebben hangen, maar dat kopen je ingewikkeld leek: huur dan nu via kunstuitleen.nl de prent BERM #3 of BERM #5. De prenten staan op moment van schrijven nog niet online, maar het komt vast goed als je contact met ze opneemt.

Er is nog één prent uit de BERM serie te koop: BERM #4. Oja, en kopen is niet ingewikkeld hoor ;) Als je het bedrag niet in 1x kunt betalen - wat ik mij goed kan voorstellen -, dan kunnen we het daar gewoon over hebben. En inlijsten kan ik ook voor je regelen. Ik hoor graag hoe ik je kan helpen met een stukje natuur aan de muur.

Copyright © 2021, Roos Terra.