Keep Up The Good Work!

Door Roos Terra , geplaatst op 29-05-2020

Bij deze nodig ik je van harte uit voor deze mooie tentoonstelling met heel gevarieerd, goed werk!

Willem Twee Fabriek Boschdijkstraat 100 ’s-Hertogenbosch Van 2 juni t/m 9 juli Ma t/m vr van 09.00 – 17.30 uur Za t/m zo van 11.00 – 17.00 uur

De groepstentoonstelling waarmee Willem Twee kunstruimte na drie maanden haar deuren weer opent, heeft geen thema maar een motto: Keep Up The Good Work! Want het is zo belangrijk, juist in tijden als deze, om kunst en muziek te kunnen zien en ervaren. Het zijn namelijk de kunstenaars en muzikanten die in tijden van crisis hoop geven, ons schoonheid laten zien of ons een ander perspectief op de situatie kunnen geven.

In de kunstruimte is werk te zien van 24 kunstenaars en filmmakers, die een atelier of werkruimte hebben in het Willem Twee gebouw. Hen is gevraagd zelf de kunstwerken uit te kiezen, die ze willen presenteren. Het levert een gevarieerd geheel op, dat een interessant inkijkje geeft in wat er normaal gesproken in nabijheid van elkaar, maar achter gesloten deuren wordt gemaakt.

Ook werd iedere deelnemer gevraagd op te schrijven wat voor hen verbondenheid betekent.

Noot voor de bezoeker: veel culturele instellingen verkeren als gevolg van de coronamaatregelen in zwaar weer. Zo ook Willem Twee muziek en beeldende kunst. Om die reden vragen wij, anders dan u gewend bent, een kleine entreeprijs van 5,00 EUR voor de tentoonstellingen. De inkomsten uit het entreegeld komen geheel ten goede aan de deelnemende kunstenaars.

Copyright © 2021, Roos Terra.