'Bij de planten zijn'

Door Roos Terra , geplaatst op 29-03-2024

“Van zaterdag 6 april tot en met zondag 12 mei opent De Ontmoeting haar deuren voor Roos Terra met haar Nature Prints, gecombineerd met gedichten van Zwaantje Storm. De feestelijke opening is zaterdag 6 april om 15.00 uur. …

Voor die dag hebben we een klein programma samengesteld. Na het openingswoord vindt er een interview met Roos Terra plaats en daarna zal dichter Zwaantje Storm gedichten voordragen, onder muzikale begeleiding van saxofonist/violist Frank Nielander.

Zwaan Storm heeft met haar gedichten vele prijzen gewonnen en treed regelmatig op o.a. bij Land van Taal en Waal. Frank Nielander is te kennen via radio programma Vroege Vogels en vele optredens en projecten.

Het is voor het eerst dat ik samenwerk met Zwaan Storm en we zijn heel benieuwd naar de uitwerking van ons werk. Toen Zwaan mij het gedicht Waal voorlas, sprongen de tranen in mijn ogen. Ook het gedicht Hoe Zij Wacht behoort tot mijn favorieten. Ze weet met hele klare woorden iets puurs, maar ook ongrijpbaars voelbaar te maken. Iets wat ik in beeld tracht te bereiken.

De expositie is iedere zondagmiddag open van 14.00 – 17.00 uur

Workshop Nature Printing door Roos Terra op zondag 12 mei van 14.30 – 16.30 uur, waarvoor je je via www.deontmoetingbennekom.nl/natureprinting kunt inschrijven.

Voor in de agenda:

  • Bij de planten zijn
  • Opening 6 april, 15.00 uur
  • 6 april t/m 12 mei
  • Zondagmiddag van 14u-17u
  • 21 & 28 april ben ik aanwezig op de tentoonstelling
  • 12 mei workshop nature printing
  • De Ontmoeting, Emmalaan 1 in Bennekom. De ontmoeting is gevestigd in een woonwijk. Er is weinig parkeergelegenheid, maar er zijn diverse winkels in de buurt, met grote parkeerplaatsen.

Lees meer over de expositie op https://deontmoetingbennekom.nl/ontmoeting-in-kunst/

Copyright © 2021, Roos Terra.