Over

Bekend van de vtwonen & design beurs 2023 en Seasons. Het is mijn missie de binnenmens te verbinden met de natuur middels kunst. Want ik geloof dat verbinding met de natuur bijdraagt aan een gelukkig leven. Mijn kunst zie ik graag op plekken waar inspiratie, uitzicht en schoonheid hard nodig is. Ik wil je inspireren te blijven kijken naar dat wat je al kent en je motiveren zoveel mogelijk buiten te zijn.

De natuur is altijd aanwezig in mijn werk. Of het nou mijn nature prints of andere werken betreft. De natuur in gaan is een belangrijk onderdeel van het maakproces. Speuren naar interessante plekken, plukken van planten op een verantwoorde manier. In Grafisch Atelier Den Bosch druk ik mijn prenten. Het maken van een afdruk is alsof je de tijd stil zet, net als bij fotografie. Er zijn trouwens meer overeenkomsten met fotografie. De afdruk heeft een fotografische precisie en sommige prenten lijken op een negatief.

CV Portfolio Contact

Verantwoord met de natuur omgaan is voor mij een vanzelfsprekendheid. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke, niet giftige, recyclebare en gerecylede materialen. Naar mijn werk reis ik met de fiets en de trein. Treinreizigers zien mij dan ook geregeld met een pak planten zitten. De auto pak ik alleew als dat niet anders kan, bijvoorbeeld voor het vervoeren van prenten.

Zoek je verbinding met de natuur? Op het werk of thuis? Ik help je er graag bij dat te veranderen! Selecteer een aantal werken en ik kom vrijblijvend bij je langs voor een proefhanging. Of je komt eerst op atelierbezoek om mijn werk in het echt te bekijken en daar je selectie te maken.

Meer? Naast mijn vrije werk maak ik ook werk in opdracht. Dus als je een idee of vraag hebt: ik ga voor je aan de slag. Doe je aan ontspullen, maar wil je wel iets van mij aan de muur? Mijn werken op stof zijn te huur.

Klik hierboven op contact en bel, app of mail me direct om je te laten informeren.

Met hartelijke groet,

Roos Terra

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Inschrijven

Copyright © 2021, Roos Terra.