Groepsuitje

Voor wie: Voor een groep creatieve natuurliefhebbers die zin hebben in een leuk uitje!

Inhoud: Gebruik de natuur als stempel. In deze workshop ga je een aantal prenten (dat zijn afdrukken) maken van natuurlijke materialen, zoals planten en bladeren. Deze druk je óp en ín het papier, met en zonder inkt. De prenten hebben door hun detaillering een fotografisch karakter en ogen heel charmant…

‘Het is al de tweede keer dat ik deze workshop volg, ik vind het zó leuk om te doen!'

We beginnen met het leren van de techniek en je krijgt uitleg over de materialen waarmee je werkt. Daarna mag je zelf experimenteren en maak je een eindwerk.

Techniek: Nature printing is een grafische techniek waarbij natuurlijke materialen worden gebruikt om een afdruk van te maken. De afdrukken hiervan hebben een prachtig relief en lijken soms wel op een foto. Met deze druktechniek is elke prent uniek. Dat betekent dat er maar één van is!

‘Ja, ik ga mij ook weer inschrijven, zodat ik met de kerst leuke kaarten heb.'

Variatie:

  • Kaarten maken. Geweldig om op te sturen, als cadeau of als klein kunstwerkje.
  • Plukken & Bedrukken. Vooraf een wildpluk wandeling door stadsnatuur en vervolgens gaan we met deze wilde planten afdrukken maken.
  • Inspiratie atelierbezoek + drukken
  • Kom maar op met je eigen idee!

‘Deze kaarten ga ik echt niet versturen, ik houd ze lekker zelf!'

Vervolg op workshop

Heb je in Grafisch Atelier Den Bosch een workshop Nature Printing gevolgd en wil je zelfstandig leren drukken? Dan is het niet persé nodig om een volledige cursus te volgen. In één uur maak ik je wegwijs in de werkplaats en leer ik je de technische vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig in het GA te mogen drukken. Te boeken direct via mij volgens onderstaande inschrijf procedure.

Prijzen: 1 pers. €58 / 2-5 personen €44 p.p. Werkplaatshuur en materiaalkosten worden in de werkplaats afgerekend. Duur: 1u. Te boeken op: wo van 13-14u, woensdagavond 19-20u, donderdagen vanaf 9u en vrijdagen vanaf 10u. Wanneer je begin van de ochtend of middag boekt, dan is het mogelijk de rest van de tijd zelfstandig door te werken.

Inschrijven

  • Door je in te schrijven ben je akkoord met de cursus voorwaarden
  • Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. inschrijving (naam cursus/workshop). Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer.
head1 head2
Wanneer bijv. op do. tussen 9-17u, vr. tussen 10-17u, wo. avond 19-21u, za./zo. middag 13:30-16u
Duur 2,5u
Prijs 1 pers. €145 / 2-5 pers. €110 p.p. / 6-10 pers. €85,- p.p. incl. materialen
Groepsgrootte 1-10 pers.
Locatie Grafisch Atelier den Bosch, Boschdijkstraat 100, ’s-Hertogenbosch of op locatie
Aanmelden Per groep door een e-mail te sturen naar contact@roosterra.nl

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2021, Roos Terra.