Nature printing

Voor wie: Voor creatieven die zin hebben in een leuk uitje!

Inhoud: In deze workshop ga je een aantal prenten (dat zijn afdrukken) maken van natuurlijke materialen. Deze druk je óp en ín het papier, met en zonder inkt. De prenten hebben door hun detaillering een fotografisch karakter en ogen heel charmant…

We beginnen met het leren van de techniek en je krijgt uitleg over de materialen waarmee je werkt. Daarna mag je zelf experimenteren en maak je een eindwerk.

Techniek: Nature printing is een grafische techniek waarbij natuurlijke materialen worden gebruikt om een afdruk van te maken. De afdrukken hiervan hebben een prachtig relief en lijken soms wel op een foto. Met deze druktechniek is elke prent uniek. Dat betekent dat er maar één van is!

Variatie:

  • Kaarten maken. Geweldig om op te sturen, als cadeau of als klein kunstwerkje.
  • Wilde planten. Vooraf een rondleiding door stadsnatuur, drukken met wilde planten met afsluitend een eten uit de natuur-lunch.
  • Kom maar op met je eigen idee!

Inschrijven

  • Door je in te schrijven ben je akkoord met de [Algemene voorwaarden cursussen / workshops] (/cursus-voorwaarden)
  • Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. inschrijving (naam cursus/workshop). Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer.
head1 head2
Wanneer Zegt u het maar! Opgeven per groep
Duur 2,5u
Prijs 1 pers. €145 / 2-5 pers. €110 p.p. / 6-10 pers. €75,- p.p. incl. materialen en een mooie map om de prenten in mee te nemen
Groepsgrootte 8-10 pers.
Locatie Grafisch Atelier den Bosch, Boschdijkstraat 100, ’s-Hertogenbosch
Aanmelden Per groep door een e-mail te sturen naar contact@roosterra.nl

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2021, Roos Terra.