Beginnerscursus tekenen via video

Vanaf donderdag 14 mei in je eigen huiskamer. Ontdek hoe leuk live video tekenles is :) Een basiscursus tekenen via videoconferencing.

✔ Samen tekenen is veel leuker :)

✔ Ik kan zien hoe je werkt en direct feedback geven

✔ Jij kunt mij direct vragen stellen

✔ Vaste dag en tijd

✔ Inspiratie uit je eigen omgeving!

Inhoud
De eerste 5 lessen hebben elk een tekenmateriaal als onderwerp en krijg je tekenvaardigheid opdrachten. De les wordt afgesloten met een korte werkbespreking. In de lessen wordt getekend naar de waarneming en uit fantasie. De laatste 3 lessen wordt er gewerkt aan een eindwerk, waarin alles wat je hebt geleerd samen komt.

Wat heb je nodig?
✔ smartphone of laptop

✔internetverbinding

✔een deur en een tafel

✔tekenmaterialen

Startpakket tekenmaterialen
Een startpakket tekenmaterialen is bij mij te koop voor €65 artist quality. Heb je al materialen in huis? Dan kun je de overige materialen zelf aanschaffen. De benodigdheden: ±30 vel tekenpapier, kneedgum, fixatief, schilderstape/ plakband, houtskool, tekenpotloden b en h, fineliners, kleurpotloden, softpastels

Deze cursus is echt iets voor jou wanneer :
✔ je denkt: tekenen lijkt mij wel wat, maar ik kan er nog niks van

✔ je graag leert en oefent

✔ je de basis van het tekenen mist bij andere creatieve dingen

✔ je graag met je handen bezig bent

✔ liever samen werkt dan alleen

✔ als je wilt tekenen naar de waarneming

✔ als je graag op een vaste dag en tijdstip tekent

Videoconferencing, hoe werkt dat?
Eigenlijk is videoconferencing net zoiet als video bellen via Whatsapp, alleen heb je nu een kamer waarin iedereen online aanwezig is en je kunt het met heel veel mensen tegelijk doen. Ik stuur je net voor aanvang van de les een link die je toegang geeft tot ons online klaslokaal. Het programma dat we gebruiken heet Whereby. Het fijne van dit programma is: je opent het in een webbrowser, zoals Google Chrome. Je hoeft niets te installeren en je hebt geen app nodig.

Tekenles Den Bosch
Al 11 jaar is Tekenles Den Bosch de tekenschool van kunstenaar Roos Terra. Zij geeft tekencursussen in haar atelier in de Willem Twee Fabriek te ’s-Hertogenbosch. Check de facebookpagina voor een impressie.

Inschrijven
Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. ‘inschrijving beginnerscursus tekenen video’. Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer. Het is ook leuk als je iets over je motivatie schrijft. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving. Mocht je een keer een les afwezig zijn, dan krijg je deze per e-mail toegezonden. Bij inschrijving ga je akoord met de algemene voorwaarden cursussen

head1 head2
Dag donderdag
Periode 14 mei - 8 juni 2020
Tijd 16u tot 17:30u
Duur 8 lessen
Prijs €185,- excl. tekenmaterialen en €250 incl. tekenmaterialen

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2020, Roos Terra.