Korte cursus Tekenen voor Beginners -VOL-

Kennismaking met 6 verschillende tekenmaterialen in 6 lessen. Er wordt getekend naar de waarneming. Je krijgt lange en korte, eenvoudige en complexe opdrachten. Je oefent je tekenoog en de motoriek van je hand…

Elke les wordt afgesloten met een korte werkbespreking waarin je leert te benoemen wat je goed vindt en ook wat je beter wilt kunnen. Door deze besprekingen leer je ook veel van je medecursisten.

Lesdata
februari: 6, 13, 20, 27
maart: 5, 19 (12 vakantie)

Deze cursus is VOL, maar je kunt op de wachtlijst worden geplaatst voor een volgende cursus. Schrijf een e-mail zoals hieronder staat vermeld, o.v.v. wachtlijst. Omschrijf duidelijk de naam van de cursus waarvoor je op de wachtlijst wilt.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar contact@roosterra.nl o.v.v. inschrijving tekenen beginners. Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer. Het is ook leuk als je iets over je motivatie schrijft. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving. Mocht je een keer een les afwezig zijn, dan krijg je deze per e-mail toegezonden.

head1 head2
Dag Donderdag
Periode februari - maart
Tijd 16:00u - 17:30
Duur 6 lessen
Prijs €150,- incl. tekenmaterialen, iets te drinken en A3 tekenmap
Groepsgrootte max. 4 pers.
Inschrijven t/m 30 januari 2020

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2020, Roos Terra.