Tekenen met huis, tuin en keuken materialen - voor Beginners

In deze cursus leer je de basis van het tekenen. Het programma bestaat uit 8 lessen. In de eerste 6 lessen worden 6 verschillende tekenmaterialen behandeld. Les 7, 8 wordt er gewerkt aan het eindwerk op groot formaat…

Tijdens de lockdown teken je thuis met de materialen die voor handen zijn. Denk daarbij aan potlood, balpen, vulpen, kleurpotloden, stiften, printerpapier (tekent goed!), notitieblok, schrift. Wat je maar kunt vinden. En zodra het kan schakelen we over op tekenen in het atelier. We zijn creatief! En woon je te ver weg, dan blijf je thuis tekenen. Kan ook :)

Er wordt getekend naar de waarneming. Je krijgt lange en korte, eenvoudige en complexe opdrachten. Je oefent je tekenoog en de motoriek van je hand. Elke les wordt afgesloten met een korte werkbespreking waarin je leert te benoemen wat je goed vindt en ook wat je beter wilt kunnen. Door deze besprekingen leer je ook veel van je medecursisten.

En

  • Aansluitend start een cursus tekenen voor gevorderden. [Lees meer] (/cursussen/TekenenGevorderden).
  • De 2e cursus Tekenen voor Beginners is van 3 juni - 22 juli, 8 lessen op donderdagen van 16u-17:30u. Inschrijven kan t/m 24 mei 2021.

Inschrijven

  • Door je in te schrijven ben je akkoord met de [Algemene voorwaarden cursussen / workshops] (/cursus-voorwaarden)
  • Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. inschrijving (naam cursus/workshop). Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer. Het is ook leuk als je iets over je motivatie schrijft.
  • Paatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.
  • Mocht je een keer een les afwezig zijn, dan krijg je deze per e-mail toegezonden.
head1 head2
Dag donderdag
Periode 7 januari - 25 februari 2021
Tijd 16:00u - 17:30
Duur 8 lessen
Prijs €200,- incl. tekenmaterialen, iets te drinken en A3 tekenmap
Groepsgrootte max. 4 pers.
Inschrijven t/m 28 december 2020

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2021, Roos Terra.