Seasons special: GROOT drukken: wachtlijst

Om het mooie artikel in de juli uitgave van SEASONS magazine 2022 te vieren bieden we deze speciale workshop aan

Voor wie: Voor creatieve natuurliefhebbers die iets groots willen maken voor aan de muur.

Inhoud: De natuur als stempel. In deze workshop maak je met ink en planten de bijzonderste natuurbeelden op GROOT formaat. Een hele middag wordt je ondergedompelt in de geur van inkt, planten en creativiteit; in de mooiste grafische werkplaats van Nederland.

We beginnen met het leren van 3 verschillende druktechnieken op klein formaat (A5-A6). Als je deze drie stappen hebt doorlopen, dan is de speeltijd aangebroken en kun je experimenteren. Als afsluiter maak je twee afdrukken op groot formaat (50 x 65 cm).

De techniek is heel speels en de voorbereiding kort. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen en hebt ook geen andere kennis van grafische technieken nodig.

‘Wow, de stengel is helmaal in het papier gedrukt. Dat is bijzonder!'

Techniek: Nature printing is een grafische techniek waarbij natuurlijke materialen en inkt worden gebruikt om een afdruk van te maken. De afdrukken hebben een prachtige, fotografische detaillering en reliëf. Met deze druktechniek is elke prent uniek. Dat betekent dat er maar één van is!

‘Het is al de tweede keer dat ik een workshop bij Roos volg, ik word er zo blij van!'

Enthousiast geworden? Volg dan na de workshop de Verkorte cursus, waardoor je bevoegd bent een etspers te huren voor het drukken van nature prints in Grafisch Atelier Den Bosch.

head1 head2
Wanneer Even een workshoppauze… Maar ik zet je graag op de wachtlijst en dan neem ik contact op wanneer de nieuwe datums bekend zijn. Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. wachtijlst workshop groot.
Duur 4 uur
Prijs €210,- incl. btw en materialen
Groepsgrootte max. 6 personen
Locatie Grafisch Atelier den Bosch, Boschdijkstraat 100, ’s-Hertogenbosch
Aanmelden Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. Inschrijving [workshopnaam en datum]. Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer en dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden. Door je in te schrijven ben je akkoord met de cursus voorwaarden. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2021, Roos Terra.