Atelierklas

NOG 2 PLEKKEN VRIJ

De atelierklas is een jaarcursus. Je werkt zelfstandig aan je eigen tekeningen. Je krijgt geen les, maar begeleiding. Je kunt al aardig tekenen en bent in staat je eigen opdrachten te formuleren. De docent begeleid je over de hobbels en obstakels die je tegenkomt en geeft advies. Deze les is ook op afstand te volgen, via video…

Je leert door de werkbesprekingen aan het begin en eind van de les ook veel van je medecursisten en dat is echt een meerwaarde! Er zitten maximaal 6 cursisten in de Atelierklas. Tekenen doe je staand aan een ezel, maar er is ook de mogelijkheid te zitten.

“Het is echt een geschenk dat ik elke week teken. Ik teken als ik me blij voel, ik teken als ik me rot voel. Tijdens het tekenen vergeet ik alles.”

“Toen ik 65 jaar was ben ik begonnen met tekenen en had totaal geen tekenervaring, zelfs niet van school uit. Na 12 jaar kan ik het steeds beter en heb mijn eigen stijl en thema’s.”

Basis tekenmaterialen en een kopje koffie/thee zijn inbegrepen. Schildermaterialen zelf meebrengen.

Inschrijven

  • Door je in te schrijven ben je akkoord met de cursus voorwaarden
  • Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. inschrijving Atelierklas. Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer. Het is ook leuk als je iets over je motivatie schrijft.
  • Paatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.
  • Mocht je een keer een les afwezig zijn, dan krijg je deze per e-mail toegezonden.
head1 head2
Dag woensdag van 14:30 - 16u
Periode Geheel 2021, 43 lessen
Tijd 14:30 - 16u
Prijs €775 jaar / €235 per kwartaal / €85 per maand. Proefles €25 contant te betalen
Groepsgrootte max 4 pers.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2021, Roos Terra.