Privé cursus Nature Printing

Voor wie: Voor kleine groepen van 1-6 personen, van onervare creatieveling tot ervaren graficus.

Inhoud: In het eerste deel van deze cursus leer je het stellen van de etspers en middels een aantal oefeningen de basis van het nature printen. Het tweede deel word je uitgedaagd te experimenteren met wat je net hebt geleerd. Je gaat naar huis met een mooie map voor je 5-tal drukken. Je leert onder andere over: het stellen van de pers, etsinkt, etspapier…

en werken met meerdere drukgangen. Extraatje: na het volgen van deze cursus mag je zelfstandig met de etspers nature prints maken in Grafisch Atelier Den Bosch.

Techniek: Nature printing is een grafische techniek waarbij je natuurlijke materialen gebruikt om een afdruk mee te maken. Bij materiaaldruk gebruik je allerlei soorten materialen die plat of plat te walsen zijn, zoals een lapje stof, plastic, paperclips of houtkrullen. Je brengt inkt aan op je voorwerp, je legt er etspapier op, wals erover, klaar! (zie ook de shop). Met materiaaldruk - en nature printing - kun je zeer verfijnde afdrukken met een fotografisch karakter vervaardigen. Uit elke druk ontstaat één uniek werk.

head1 head2
Wanneer op aanvraag
Duur 3u
Prijs 1 pers. €135 / 2-4 pers. €100 p.p. / 5-6 pers. €85 p.p.
Locatie Grafisch Atelier den Bosch, Willem Twee Fabriek, Boschdijkstraat 100, ’s-Hertogenbosch, 1e verdieping
Aanmelden stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op!

Contact

Terug naar overzicht

Copyright © 2020, Roos Terra.